Blog Emigreren Wonen in Frankrijk

IK GA EMIGREREN! Vlog #1

Eindelijk kan ik het aan iedereen vertellen: Ik ga verhuizen naar Frankrijk! Samen met Maxime zullen wij eind januari gaan genieten van het Franse leven, of wat dat dan ook maar mag zijn 🙂 Het is echt een groot avontuur, ik had 3 jaar geleden nog niet verwacht dat wij in Frankrijk zouden gaan wonen. En toch is het nu echt zo ver! Ik heb er zin in.

De komende tijd zal ik je meenemen in een aantal vlogs. Of nouja, dat beloof ik nu wel, ik hoop dat ik het volhoud haha.

In ieder geval, hierbij de eerste dan om het aan te kondigen!

Groetjes,
Lisette

Lisette

Hoi! Ik ben Lisette, eigenaar van Tips Frankrijk. Ik woon sinds januari 2018 in Frankrijk en geef jullie graag al mijn tips. Veel leesplezier!

Ook leuk...

2 Comments

  1. Goed bezig Liset, ben benieuwd naar je volgende vlog!!

    1. Dankje Ellen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *