Een update van mij – Vlog #6

Hoi allemaal, ik ben nu precies 6 weken in Frankrijk, waarvan alweer 4 weken aan het werk! Ondertussen is het alweer begin maart, wat bekent dat de lente er weer aan komt! 🙂 Hierbij een korte update van mij.

 

 

4 gedachten over “Een update van mij – Vlog #6”

  1. Wat erg om twee keer per dag warm te eten, tenminste dat vind ik. Ik vind het vaak al een opgave om 1 warme maaltijd te bedenken. Maar jij hoeft het zeker alleen in het week-end te doen want jij eet toch tussen de middag op je werk? Fijn dat het goed gaat op het werk. Liefs van oma.

    1. Hoi Oma, de eerste twee weken vond ik dat ook helemaal niet leuk nee! Ik vind koken wel leuk maar inderdaad twee keer per dag is teveel.. En je eet natuurlijk ook niet twee keer per dag vlees dus ja dan moet je weer wat lekkers bedenken.. Gelukkig eet ik tussen de middag inderdaad gewoon op het werk 🙂 En hier in Frankrijk hebben ze ook wel oplossingen zoals een beetje meer koken en dat de volgende maaltijd weer opeten, of een salade van tomaat en mozzarella, of wat soep met een tosti of een maaltijd uit de vriezer (dat zijn bijvoorbeeld gekruide groenten met aardappel die je in de pan gooit ) Het hoeft niet altijd ingewikkeld hoor!! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *