De leukste georganiseerde tours in Parijs

Of je nou maar 1 dag in Parijs  bent, of misschien wel een hele week, in Parijs is van alles te doen. Natuurlijk kun je Parijs zelf bezoeken en de bekende attracties afgaan met de ondergrondse metro. Maar dan mis je zo ontzettend veel moois! Het leukste vind ik om één of meerdere georganiseerde tours te boeken. Dan zie je Parijs op een andere manier en leer je veel meer van de stad. Hieronder de leukste georganiseerde tours in Parijs op een rij.

 

Hop on, hop off busticket

Hang de echte toerist uit, doe zoals de Japanners dat het beste kunnen en stap op die bus! Met de bus bekijk je stad op een hele gave manier. Je koopt al een ticket voor maar 34 euro en je kunt op maar liefst 34 haltes in- en uitstappen. Als je het berekend kost dat dus maar 1 euro per persoon! De bovenkant van de bus is open en je kunt dus alles goed bekijken en foto’s maken. 

 

Voor meer praktische informatie en het kopen van een ticket, klik hier:

 

Rondleiding in Versailles (zonder wachtrij)

Versailles is prachtig en moet je echt bezocht hebben (vind ik). Maar door een kasteel/paleis heen lopen zonder te weten waar je naar kijkt is niet zo veel aan. Om de kamers echt tot leven te maken heb je dus een gids nodig. Met een ticket voor 40 euro krijg je een rondleiding duurt 1.5 uur in een groep van maximaal 20 personen. En je slaat de ellenlange wachtrijen over, ook erg fijn! Na de tour kun je het paleis op eigen gelegenheid nog bezoeken.

Voor meer praktische informatie en het kopen van een ticket, klik hier:

 

Rondvaart over de Seine

Een rondvaart over de Seine is erg leuk om te doen, vooral ’s avonds! Alles is dan namelijk ontzettend mooi verlicht. Je vaart langs een aantal prachtige bezienswaardigheden, waaronder de Eiffeltoren en de Notre Dame. De rondvaart kost maar 15 euro en duurt een uur. 

Voor meer praktische informatie en het kopen van een ticket, klik hier:

 

Optreden in de Moulin Rouge

De Moulin Rouge is een prachtige zaal waar extravagante dansoptredens worden gehouden. De danseressen dragen prachtige kostuums en geven een weergaloze show van glitter en glamour weg. De zaal is heel mooi verlicht, echt sprookjesachtig. Tijdens het optreden krijg je lekkere champagne en alles is heel professioneel. Zeker een aanrader!

Voor meer praktische informatie en het kopen van een ticket, klik hier:

 

Fietstour van 3 uur

Wat is nou een leukere manier om de stad te bezoeken dan op de fiets? Samen met een gids ga je langs alle hoogtepunten. De gids verteld je alle ins en outs van de stad en de bezienswaardigheden. Voor 29 euro krijg je een ticket voor een fietstocht van maar liefst 3 uur. 

Voor meer praktische informatie en het kopen van een ticket, klik hier:

 

Meer tickets en tours in Parijs

Ben je nog niet uitgekeken? Bekijk hieronder welke tickets en tours er nog meer te boeken zijn in Parijs.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *