Mooie campings aan een rivier in de Ardèche

Ardeche kanoen

In de Ardèche vindt je veel mooie campings. Het is dan een populaire vakantiebestemming en dat is niet voor niets. De Ardèche is prachtig, je vindt er mooie natuur waaronder de Gorges van de Ardèche, de Pont d’Arc en mooie grotten. In dit artikel geef ik je drie mooie campings aan een rivier in de Ardèche!

Camping Les Coudoulets****

Deze camping ligt in Pradons, niet ver de Pont d’Arc en de grot Chauvet. Het is een hele mooie camping met schaduwrijke plaatsen. Het ligt direct aan de rivier maar heeft daarnaast ook een groot zwembad en een prachtig mooi peuterbad. Ideaal voor families met kinderen van alle leeftijden. 

Meer informatie

RCN Vakantiepark La Bastide en Ardèche****

Leuke camping midden in de Gorges van de Ardèche voor jong en oud. De camping ligt direct aan de rivier naast een mooie oude brug. Er zijn verschillende verhuurmogelijkheden en staanplaatsen op de camping. Deze staanplaatsen staan soms wel wat dicht op elkaar. Er is ook een gaaf zwembad met  glijbanen. Op de camping is van alles te doen waaronder speeltoestelen, volleybal- en voetbalmogelijkheden, tafeltennis en jeu de boule. Maar ook in de buurt van de camping is van alles te doen. 

Meer informatie

Camping La Digue ****

Middelgrote, mooie camping van ongeveer 100 staanplaatsen en 50 verhuurmogelijkheden. De camping bestaat uit twee delen, waarvan één aan de heerlijke rivier lig. De rivier is lekker breed en op veel plaatsen ondiep, ideaal voor het bouwen van dammetjes en lekker spelen met de kids. Ook is er een heel fijn zwembad op de camping en worden er van allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en ook kun je kano’s huren. 

Meer informatie

Meer mooie campings aan een rivier in de Ardèche

Bekijk hier nog meer campings welke direct aan een rivier liggen in de Ardèche. 

 

Activiteiten Ardèche

Bekijk mijn volledige bestemmingspagina voor leuke activiteiten in de Ardèche

Hoi! Ik ben Lisette en eigenaar van Tipsfrankrijk.nl

Als kind kwam ik elke zomer in Frankrijk en sinds januari 2018 woon ik er! Tips Frankrijk is erop gericht iedereen met een interesse in Frankrijk te inspireren en te informeren.

Online Franse les

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik stuur je zo nu en dan gave tips voor bestemmingen en activiteiten

Handige links

Verblijftips Frankrijk

OOK LEUK

Deze blogpost bevat affiliatielinks

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *