Superleuk recreatiepark voor kleine kinderen in de Hoge Pyreneeën

 

Wanneer je op vakantie gaat met kleine kinderen is het niet altijd gemakkelijk om geschikte activiteiten te vinden. Toen wij afgelopen zomer in de Hoge Pyreneeën op vakantie waren met Lévi (die toen anderhalf jaar oud was) zocht ik naar een activiteit en kwam dit park tegen: Parc de Loisirs de la Demi Lune. En het was een superleuke dag!

Een park voor kleine kinderen

Dit park is ideaal voor kindjes vanaf 1 jaar (zodra ze kunnen lopen) tot ongeveer 10 jaar oud. Het park is leuk opgezet met een grote parkeerplaats. In het park vind je van allerlei activiteiten. Je kunt je hier prima een hele dag vermaken! Toen wij er waren (eind augustus) was het er super rustig. ideaal want zo konden we in alle rust de activiteiten bij langs.

Voor de allerkleinsten

Voor de kleintjes is er een klein ‘Efteling’ achtig parkje met onder andere een sprookjeskasteel. Ook is er een kleine kinderboerderij, een draaimolen en een treintje. Tot slot zijn er een paar springkussens wat het altijd goed doet (mits het niet te druk is). Aangezien kleine kindjes vaak nog slapen overdag kun je hier je een hele ochtend of middag vermaken!

Voor de wat grotere kindjes

Voor de wat groteren is er ook van alles leuks te ondernemen. Zo is er een minigolf baan en een boomklim parkje waardoor je al klauterend en klimmend van boom naar boom kunt komen. Ook is er een kleine bobslee baan, waar je samen met je kind in kunt mocht hij/zij het nog wat eng vinden. Afhankelijk van het seizoen is het mogelijk om rondjes te rijden op pony’s. In het midden van het park bevindt zich een meertje waar je kunt waterfietsen. In de zomer zijn er ook waterfonteinen, dus neem ook zeker badkleding / droge kleding mee!

Veel voor weinig

Je kunt je hier makkelijk een dag vermaken. En het kost ook echt bijna niks: Je betaald 3 euro om toegang te krijgen tot het park en dan heb je toegong tot bepaalde activiteiten. Wil je toegang tot alle activiteiten dan betaal je 13 euro. Ik vind dat zeker het geld wel waard! Hoewel het park wat gedateerd is, zullen de kinderen het er zeker naar hun zin hebben.

 

Praktische informatie

Hoi! Ik ben Lisette en eigenaar van Tipsfrankrijk.nl

Als kind kwam ik elke zomer in Frankrijk en sinds januari 2018 woon ik er! Tips Frankrijk is erop gericht iedereen met een interesse in Frankrijk te inspireren en te informeren.

Online Franse les

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik stuur je zo nu en dan gave tips voor bestemmingen en activiteiten

Handige links

Verblijftips Frankrijk

Dit bericht bevat affiliatielinks

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *