Drie leuke campings in de buurt van Sarlat

Sarlat Perigord

 

Sarlat is naar mijn mening één van de mooiste steden van Frankrijk. Daarnaast is er in de omgeving van Sarlat ook ontzettend veel te doen. Een ideale uitvalsbasis dus! In dit artikel geef ik je de top 3 van mooiste campings in de buurt van Sarlat. 

 

 

camping zwembad Sarlat

Domaine de Loisirs Le Montant ****

Deze camping staat bekend om haar heerlijke zwembad waarvan een gedeelte binnen is voor de wat koudere dagen. Er zijn leuke glijbanen en ook is er een enorme jacuzzi van maar liefst 50m2! Je zou denken dat dit dan wel een enorme camping zou moeten zijn, maar dat valt best mee: 139 plaatsen.

 

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven ->>

 


gezinscamping sarlat

Camping Domaine des Chênes Verts ****

Op slechts 6 kilometer vanaf Sarlat ligt deze prachtige camping. Daarnaast zijn alle leuke dorpjes en activiteiten niet ver. Het is een echte camping voor gezinnen met veel activiteiten voor kinderen. Er is een mooi zwembad met een waterspeelterrein van fonteinen en glijbanen. Erg gaaf! Er wordt van alles georganiseerd en er is een kinderboerderij.

 

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven ->>

 


camping sarlat

Camping Les Terrasses du Périgord ***

Deze drie sterren camping heeft 95 plaatsen, lekker gezellig! De camping ligt op 3.5 kilometer van Sarlat en is heel goed verzorgd. De plaatsen zijn ruim, groen en privatief. Er is ook een heerlijk zwembad waar je lekker in kunt afkoelen. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten te doen zoals een spelletje pingpong of minigolf, speeltoestellen en een terrein om lekker te voet- of volleyballen.

 

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven ->>

 


Activiteiten in de buurt van Sarlat

Lees meer over de stad Sarlat Bekijk de volledige overzichtspagina van de Dordogne om te zien wat er in de buurt te doen is.

 


Pinterest

Vond je dit artikel over Campings Sarlat ook handig? Bewaar het dan voor later!

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *