Tip voor B&B’s, campings en huiseigenaren: The Digital Concierge

Misschien herken je het wel: Je hebt je eigen chambre d’hôtes of camping in Frankrijk en jou gasten hebben vaak dezelfde vragen. Waar is de supermarkt? Wat zijn goede restaurants? Wat is er te doen in de omgeving? Wanneer ik zelf ergens overnacht kom ik vaak stoffige en verouderde mapjes tegen waar ik de informatie uit moet halen. Dat kan toch beter?

Een eigen app voor je gasten

Toen ik eens ergens verbleef in Frankrijk kreeg ik van tevoren een e-mail met daarin een link naar een app. Hierin stond alle informatie in die ik nodig had tijdens mijn vakantie. Ideaal! Ik had al zin in mijn vakantie en door de app kreeg ik er nog meer zin in. Ik had van tevoren al de uitjes uitgestippeld die ik wilde gaan ondernemen en ook wist ik welke activiteiten er door de eigenaren zelf georganiseerd werden. 

De app ‘The Digital Concierge’ is een mooie, veilige en contactloze oplossing voor eigenaren van elk soort accommodatie. Alle informatie die een gast nodig heeft, papierloos en up-to-date kunnen eigenaren nu via hun eigen app aanbieden!

Eigenaar van een chambre d’hôtes, vakantiehuis of camping?

Met je eigen app zorg je voor een nog leukere gastbeleving. De app is kosteloos voor gasten en je kunt je persoonlijke tips en samengestelde informatie aanbieden in je eigen app. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanbevelingen voor restaurants, attracties en activiteiten in de omgeving. Maar ook nuttige informatie over je eigen accommodatie en waar de apotheek of supermarkt is. De app biedt daarnaast ook een navigatiemogelijkheid wat het voor de gasten nog makkelijker maakt. Zelfs al voordat de gasten aankomen voelen ze zich al thuis!

De app is super eenvoudig om op te zetten en je hebt geen technische kennis nodig. De informatie die je wilt aanbieden is eenvoudig aan te passen op ieder moment.  Heb je vragen dan is er een vlotte en Nederlandstalige klantenservice. 

Uitproberen?

Dat kan, 30 dagen kosteloos en zonder enige vervolgverplichting. Via deze link kun je deze 30 dagen aanvragen. 

Heb je na deze 30 dagen besloten om te willen blijven, dan is de prijsstelling vanaf €120,- per jaar.  

 

Hoi! Ik ben Lisette en eigenaar van Tipsfrankrijk.nl

Als kind kwam ik elke zomer in Frankrijk en sinds januari 2018 woon ik er! Tips Frankrijk is erop gericht iedereen met een interesse in Frankrijk te inspireren en te informeren.

Online Franse les

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik stuur je zo nu en dan gave tips voor bestemmingen en activiteiten

Handige links

Verblijftips Frankrijk

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *