Fijne chambre d’hôtes op Île de Ré

In mijn vorige artikel schreef ik al over Île de Ré en hoe je er heerlijk kunt uitrusten en welke activiteiten je er kunt doen. In dit artikel neem ik je mee naar een aantal prachtige verblijfplaatsen. Zelf ga ik graag naar een Bed & Breakfast. Het is lekker rustig en voor het ontbijt wordt gezorgd. Hieronder mijn selectie van de fijnste Chambre d’hôtes op Île de Ré. 

1. Au K.Ré 

Au K.Ré ligt helemaal ten oosten van het eiland in het dorpje Rivedoux-Plage. Professioneel, hele mooie luxe kamers met terras waar je lekker kunt genieten van je ontbijtje. Daarnaast heeft deze bed en breakfast een heerlijk zwembad en jacuzzi. 

Boeken vanaf €155 ->>

2. REBNB Chambres d’hotes

REBNB Chambres d’hotes ligt in het dorpje Sainte-Marie-de-Ré, in de buurt van één van de mooiste stranden van het eiland. Mooie ingerichte kamers welke je echt het gevoel geven op vakantie te zijn. Het ontbijt is iedere dag goed verzorgd in de vorm van een buffet. Deze Chambres d’hotes heeft een enorme hot tub waar je heerlijk in kunt zitten en kunt uitrusten van een dagje strand.  

Boeken vanaf €108  ->>

3. Harmonie Oceane 

De kamers van Oceane Harmonie zijn gericht op het eiland en het strand. Er is een prachtige groente tuin met een mooi zwembad waar je lekker kunt relaxen. Ook zijn er fietsen aanwezig welke je kunt huren zodat je zelf het eiland kunt gaan verkennen. 

Boeken vanaf €140 ->>

4. Les Lauriers

Gelegen in het dorpje La Flotte, deze bed en breakfast is beoordeeld met een cijfer van maar liefst 9.8. Mooie lichte kamers en een lekker zwembad. De locatie is net buiten het dorpje, waardoor je zo bij de winkeltjes bent.

Boeken vanaf €126 ->>

Hoi! Ik ben Lisette en eigenaar van Tipsfrankrijk.nl

Als kind kwam ik elke zomer in Frankrijk en sinds januari 2018 woon ik er! Tips Frankrijk is erop gericht iedereen met een interesse in Frankrijk te inspireren en te informeren.

Online Franse les

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik stuur je zo nu en dan gave tips voor bestemmingen en activiteiten

Handige links

Verblijftips Frankrijk

Dit bericht bevat affiliatielinks

2 gedachten over “Fijne chambre d’hôtes op Île de Ré”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *