Een bootje huren aan het Lac de Serre-Ponçon

 

Het stuwmeer Lac de Serre-Ponçon is een populaire vakantiebestemming. Het is een prachtig meer met daaromheen de bergen wat schitterende plaatjes oplevert. Je kunt er heel goed de watersport beoefenen, zoals zeilen en waterskiën. Wanneer je op vakantie ben in de buurt van Embrun en Savines le Lac dan kun je ook een bootje huren, wat superleuk is om te doen. 

 

 

Er zijn verschillende aanbieders welke boten verhuren. Dit kan met en zonder vaarbewijs. Zelf hadden wij geen vaarbewijs, dus hebben wij twee kleine schattige bootjes gehuurd. Deze gaan niet zo snel, maar het is ontzettend leuk om de verschillende plekjes op het meer te ontdekken waar je anders nooit zou komen.

 

Aanbieders

Hieronder een aantal verhuurders welke zowel boten verhuren waarvoor je een vaarbewijs nodig hebt als boten zonder vaarbewijs:

 

  • Aan de zuidkant van het meer:
    Sud Escapades , Adres : Camping municipal Les Eygoires, Route de Barcelonnette – 05160 Savines-le-lac

 

  • Aan de noordkant van het meer:
    BD Pirates, Adres: Camping Le Nautic, N94, 05230 Prunières

 

  • Aan de westkant van het meer:
    Old Wooden Sailing, Adres: Bois Vieux Nautisme – Plage du Bois Vieux – 05190 ROUSSET

 

 

 

 

Zou jij een bootje huren aan het Lac de Serre-Poncon?

 

 

2 reacties op “Een bootje huren aan het Lac de Serre-Ponçon”

  1. Bedankt voor het delen van de verschillende aanbieders voor het huren van een bootje. We zijn vorig jaar naar Spanje geweest en hebben daar ook een boot gehuurd. We zouden dit jaar graag weer hetzelfde willen doen maar dan in Frankrijk. Ik ga de genoemde verhuurders onderzoeken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *